12 травня 2013 р.

День третій: Universal Studios Hollywood

Попередній день
Universal Studios Hollywood - це водночас і одна з найстаріших, і найзнаменитіших у Голлівуді кіностудій (у павільйонах і сьогодні знімаються фільми), та популярний парк розваг.


Атракціони ми любимо, тому вирішили присвятити Universal Studios цілий день. Вартість вхідного квитка 80-300$ в залежності від пори року і різноманітних опцій, які можуть бути включені в квиток (безкоштовне паркування, можливість покататись на атракціонах без черги, VIP доступ в найцікавіші куточки студії і т.д.). Квиток краще купувати на сайті, так як безпосередньо в касі дуже великі черги (як і всюди в парку :))
Доїхати в Universal Studios дуже зручно на метро, від нашого мотелю це всього одна зупинка. Від метро їздить паровозик, який довіз нас до центрального входу в парк. Не дивлячись на те, що ми встали (як для суботи) дуже рано і приїхали в парк на 9 ранку, людей вже було багато. Тому в першу чергу ми вирішили поїхати в екскурсійний тур по самій студії і її павільйонам, там де знімають фільми.

Поїздили по вулицям Нью-Йорку.



Заїхали в печерку з атракціоном "King Kong 3D". Чесно кажучи в нас був сумний досвід 3D фільмів в Port Aventura, де мені стало трошки погано після зовсім не цікавого мультика про черепашок. Тому ми багато від цього атракціону не чекали. А даремно :) Уявіть собі, що ви опинилися у вагончику прямо посеред бійки Кінг-Конга з динозавром. І все це в 3D. Вагончик при цьому трясе і смикає. Відчуття - нереальні! Точніше - неймовірно реальні! Пищала я голосно :)

Далі був Дикий Захід.


 А це акула з фільму "Щелепи".

Потім показували, як роблять спецефекти з машинками, що вибухають і летять прямо на камеру, наш вагончик змивав грязьовий потік, ми попали в епіцентр землетрусу в метро.

Потім була вуличка Wisteria Lane з мого улюбленого серіалу "Desperate Housewives" ("Відчайдушні домогосподарки").

Будиночок Mrs McCluskey 

Тут жила Edie Britt і Renee Perry

А це знаменита арка. Правда в серіалі вона була вся в квітах.

Будинок сім'ї Scavo

В цьому будиночку жили всі по трошки: Mike, Carlos, Katherine Mayfair, Felicia Tilman

Мій улюблений - будинок Gabrielle

Будинки Mary Alice i Bree

А це будинок  Susan Mayer. До речі, виявилось, що акторка, яка її грає, народилася в сусідньому містечку і, кажуть, часто приїжджає сюди в гості до рідних :)


Ще мені дуже сподобались декорації до фільму "War of the Worlds" ("Війна світів").



Після цієї екскурсії ми пішли на атракціон The Simpson Ride. Він якраз і був подібний на той 3D мультфільм про черепашок, від якого мені стало погано. Яскраві декорації і нічого надзвичайно вражаючого.



Special Effects Stage - шоу, в якому показують, як роблять різні спецефекти в кіно. Фотографій немає, так як нам пощастило стати головними піддослідними кроликами - astronaut couple. Спочатку фокуси показували на мені - різали руку фальшивим ножем і я стікала кров'ю. При цьому попросили кричати і робити вигляд, що мені страшно. В кінці шоу мій чоловік в костюмі астронавта літав і кувиркався в повітрі, а я робила вигляд, що я зовсім не здогадуюсь, що це не він і його за кулісами підмінили :) Тепер розказую всім, що ми знімались в справжньому кіно зі спецефектами в Universal Studios :) Хтось найде якісь наші фото чи відео - повідомте ;)


За всі наші старання нам дали купони з можливістю пройти на один атракціон без черги. А черги на деякі атракціони були по годині і більше. Ми вирішили піти на Transformers: The Ride 3D, але, як потім вияснилось, купон на цей атракціон не діяв, так як його тільки нещодавно відкрили. Тут нам пощастило вдруге і добрий дядя пропустив нас буз черги і не забрав купон :) Враження залишились приємні: майже не страшно і вражаючи реально.


Далі, знов ж таки без черги, ми пішли на Revenge of the Mummy. Цей атракціон не  для слабонервних. Мумії, павуки повсюди, неочікувані моменти, крики - все це було б не так страшно, якби поїздка в вагончику не відбувалась на швидкості 70 км/год і в суцільній пітьмі, а половина атракціону ще й задом! Цей атракціон входить в мою особисту категорію "І навіщо я туди полізла!?" :)
House of Horrors - будинок страху. Страшно... Дуже... Все живе і дуже неочікувано. Особливо страшно після атракціону з муміями.


Jurassic Park - супер атракціон. Правда після нього сохнути прийшлося довго. На перший погляд атракціон зовсім не страшний - пливеш у човні по парку з маленькими динозавриками і вони хлюпаються водичкою. Потім динозаври стають більші і агресивніші. Закінчується все тим, що човен заїжджає з гірки висотою 25 метрів і на тобі не лишається сухого місця :)

Це атракціони, які на мою думку, просто необхідно відвідати в Universal Studios. І ще обов'язково пофотографуватись з живими (і не дуже) героями з мультфільмів і фільмів, поїсти гамбургери і хот- доги і відвідати Universal CityWalk (район біля парку з магазинами і кафе, який можна відвідати безкоштовно).






Немає коментарів:

Дописати коментар