1 травня 2013 р.

День другий: Malibu, Hollywood, Walk of Fame

День перший
Зранку виїхали з Санта Барбари в напрямку Лос Анжелесу через Малібу і Санта Моніку (все той самий Highway One). Пейзажі такі ж красиві - гори і океан, але на цій частині шляху вже дуже багато курортних містечок.





Перша наша зупинка - Малібу. Кажуть, дуже гарний громадський пляж El Matador, але ми його ненароком проїхали. Натомість повернули на наступному повороті і потрапили на вуличку з гарненькими будиночками і приватним пляжем.





Далі через Санта Моніку до центру Лос Анжелесу, де у нас був заброньований готель. Їхали ми довше ніж планувалось, так як була п'ятниця і, на скільки я зрозуміла, всі раніше повертались додому з роботи, тому була "тянучка". Користуючись моментом ми роздивлялись місцевий транспорт.



Дорога від Санта Моніки до нашого готелю, який був розташований на початку Алеї Слави, мене особливо не вразила. Місто здавалось якимось сірим, подекуди зеленіли високі пальми, багато машин і реклами.
Поселившись в готелі ми виїхали до омріяного напису :)


Блукати по горам з надією знайти місце, звідки буде краще видно знак, можна довго. Тому для тих, хто планує подивитись на напис з найкращої і найближчої до нього точки, стане в нагоді карта.



По території району їздять ренжери і слідкують за порядком, тому поводити себе треба гарно :)

Гараж 



Поселились в мотелі через дорогу від Алеї Слави. Але потім вияснилось, що його безпосередня близькість до "серця Голівуду" має і негативні сторони. З однієї сторони нам не приходилось шукати вільне місце для паркування і платити за нього гроші, так як машину ми лишали на території готелю і просто гуляли. Але з іншої сторони вночі тут дуже шумно - взад-вперед їздять пожежні-міліції-швидкі.


Ввечері гуляли по Алеї Слави. Чесно кажучи, я уявляла собі цю вулицю зовсім не такою. Вона дуже брудна. Багато дешевих забігайлівок - піца, бургери, МакДональдс. Багато смердючих бомжів. Тьма людей.




 Далі театр Кодак - місце де відбувається церемонія вручення премії "Оскар".  По суті театр - це частина шопінг центру.



Неподалік від Кодаку знаходиться Китайський театр Граумана. Тут часто відбуваються прем'єри фільмів, а на площі перед театром розміщені плити з відбитками рук і ніг кінозірок.




На Алеї багато супергероїв.


 Правда деякі з них не зовсім в атлетичній формі. Трошки животик випирає.




Далі буде...

Немає коментарів:

Дописати коментар