29 квітня 2013 р.

День перший: Дорогою до Лос Анжелесу

На минулих вихідних вирішили перевірити нашу машинку (і мене заодно) на витривалість і поїхали до Лос-Анжелесу.


Більшу частину шляху вирішили їхати по Highway One - одній з найкрасивіших автодоріг в світі.
Це довший шлях до Лос Анжелесу, його протяжність від нашого містечка - 432 милі (695 км).  



Так як це гірська дорога, дуже звивиста і часом зовсім не швидкісна, за даними google maps їхати треба було мінімум 8 годин. Тому ми вирішили зупинитись в Санта-Барбарі на ночівлю.


Перша наша зупинка - чудове місто Carmel. Прогулянку по ньому ми відклали на наступну подорож, так як зрозуміли, що навіть години нам не вистачить, щоб ним помилуватись.


Далі - Bixby Creek Bridge. Цей дивовижний міст був відкритий в 1932 році. Його протяжність 98 м і він вважається одним з найвищих однопролітних залізобетонних мостів у світі. Цей міст часто стає локацією для зйомок реклами автомобілів.


Наступною нашою зупинкою був Elephant Seals Viewpoint - лежбище морських слоників. На перший погляд вони зовсім не відрізняються від морських котиків :)





Крім слоників там ще було дуже багато білок. Хоча знаки на паркані забороняли їх годувати, білки були привчені, що туристи мають їм щось дати. Тому позували нам з радістю :)







Далі на шляху - Hearst Castle  (Замок Херста). Він знаходиться на «Зачарованому пагорбі». У будинку 56 спалень, 61 вбиралень, 19 віталень. На території замку є кілька басейнів і тенісних кортів, кінотеатр, аеродром і найбільший у світі приватний зоопарк. Екскурсію в замок бажано замовляти завчасно і виділити на неї хоча б 2 години. Тому огляд замку ми відклали на майбутнє :)




Дуже гарні краєвиди перед містом Morro Bay. Тут є місце для кемпінгу і пляж надзвичайно гарний.




Вечоріло і ми під'їжджали до Санта Барбари.



Кажуть там живуть дуже багаті люди, але машинки в них не дуже :) 


Подвір'я чудові, на ландшафтних дизайнерів вони грошей точно не жаліють.




Ось це каса в кінотеатрі.

 
Головна вулиця.



Santa Barbara County Courthouse - місцевий суд. Найкрасивіший суд, який я коли-небудь бачила.



Mission Santa Barbara - місіонерська церква, яка була побудована в 1786 році. Правда, потім була зруйнована землетрусом, але її знову відбудували.



Нам це місце стало дуже відоме завдяки серіалу "Санта Барбара" :) Я навіть декілька серій перед подорожжю передивилась.





Білі стіни будинків, дахи з червоної черепиці, балкони, прикрашені квітами, пальмові алеї, арки і площі... Кажуть, Санта Барбара вважається найкрасивішим курортним містечком в Каліфорнії.


Далі буде...

2 коментарі: